Het kan een uitdaging zijn om het perfecte sportshirt te vinden. Waar moet je nu precies op letten tijdens de aanschaf van een sportshirt? Kies voor een sportshirt met nanotechnologie. Kleding met nanotechnologie heeft namelijk vele voordelen.

1. Geurbestrijding met nanotechnologie sportshirt

Welke werking heeft de nanotechnologie eigenlijk? Koop jij nanotechnologie kleding, zoals bijvoorbeeld een sportshirt, dan zorgt deze toegevoegde techniek ervoor dat jouw sportshirt niet snel zal ruiken. De technologie zorgt voor een duurzame frisheid en geurbestrijding. Het beschermt jouw sportshirt tegen vele soorten geuren. Zo laat het shirt milieugeuren, stoffengeuren, hormonale lichaamsgeuren, voedsel gerelateerde geuren en bacteriële geuren door. Een geurafstotend shirt is natuurlijk ideaal als jij veel transpireert tijdens het sporten.

2. Thermoregeling bij nanotechnologie sportshirt

Een andere werking van de nanotechnologie is de thermoregeling. Deze techniek zorgt voor een perfecte balans van temperatuur. Wanneer het nodig is werkt een sportshirt met nanotechnologie verkoelend, maar op andere momenten behoudt het juist de warmte. Zo is jouw lichaamstemperatuur altijd in balans.

Hoe werkt deze nanotechnologie? De nanotechnologie is in de vorm van kleine zilverdeeltjes aanwezig in jouw kleding. Deze deeltjes absorberen slechte geuren én regelen de temperatuur. Zo geniet jij van het perfecte sportshirt tijdens een goede work-out.

Nanotechnologie kleding van Girav

Wil jij graag genieten van de voordelen van nanotechnologie kleding? Bij Girav hebben wij sportshirts met deze nanotechnologie in het assortiment. Onze sportshirts bestaan uit twee speciale nanotechnologieën: Smart Temp en Fresh Temp. Bestel nog voor 23.59 uur jouw nieuwe sportshirt met nanotechnologie, dan geniet jij hier de volgende dag al van. Heb jij onverhoopt een verkeerde maat besteld? Retourneren kan kosteloos bij Girav. Maak gebruik van het maatsysteem en bestel eenvoudig en snel de juiste maat.