De herfst is begonnen en de tijd is aangebroken om na te denken wat je aan moet trekken als het kwik razendsnel daalt. Met welke modekleuren loop jij er deze winter helemaal volgens de laatste mode bij? Je leest het in dit blogartikel.

Trendkleur 1: Zwart-witgirav_zwart-wit-trend_blog

Zwart-witte truien en overhemden zijn in overvloed terug te vinden in het Nederlandse straatbeeld. Zwart-wit zal je wellicht denken, dat is toch een veilige en vooral rustige combinatie. Dat is het mooie aan deze wintertrend. Je kunt kiezen voor een rustig gestreepte variant, maar ook voor wat drukkere patronen, printjes en andere motiefjes.

Trendkleur 2: Folkloregirav_folkore_trend_blog

Een terugkerende trend deze winter is folklore. Bloementjespatronen, stiksels, borduursels uit allerlei culturen zijn deze winter terug te vinden op overhemden, truien, jasjes en zelfs op broeken.

Trendkleur 3: Donker groengirav_groen_trendkleur_blog

Een kleur die we afgelopen zomer ook al terugzagen in de winkel was de kleur groen. Dit najaar zien we deze kleur gewoon weer terug. Dit keer in een donkere uitvoering.

Trendkleur 4: Roodgirav_rood_trendkleur_blog

Vandaag is rood. Vooral in de herfst is de kleur rood zeer populair te noemen. Een hoop schoenen, truien en jassen zijn dit najaar in de kleur rood verkrijgbaar. Bij Girav kun je ook terecht voor fel rode poloshirts, die gemakkelijk gedragen kunnen worden onder een pullover, cardigan of blazer.

Trendkleur 5: Sky bluegirav_skyblue_trendkleur_blog

Ook de kleur blauw zien we terug in de herfst- en de wintermaanden. Vooral de lichte sky blue variant is een geliefde kleur dit najaar. We zien de kleur vooral terug bij jassen, overhemden en truien.

Trendkleur 6: Kakigirav_kaki_trendkleur_blog

Kakigekleurde kledingstukken zien we ook dit najaar in het straatbeeld. De kleur is terug te vinden in broeken, jassen, truien en pullovers. Het mooie aan de kleur kaki is dat het gemakkelijk te combineren is met de basiskleuren wit en zwart. Een kaki pullover met een wit overhemd en een zwarte broek is niet alleen dit najaar een sublieme combinatie, maar ook nog eens tijdloos.