Hoe kies je het beste anti zweet T-shirt voor heren? Wij leggen je in een paar stappen uit waar je op moet leggen. Je kiest dan de anti zweet shirts voor onder bijvoorbeeld een overhemd. Het ondershirt tegen zweten voorkomt zweetplekken onder de oksels en bijvoorbeeld op de (onder)rug.

Waarom anti zweet ondershirts?

Op de fiets naar werk, lopend naar de winkel of haastig naar een afspraak merk je het op de meest vervelende momenten: zweet. Het risico is groot dat je met zweetplekken aankomt waar je moet zijn.


Een anti zweet shirt voor heren voorkomt zweetplekken, door de transpiratie veel beter op te nemen of af te voeren. Het ondershirt tegen zweten kan transpireren niet voorkomen, maar zorgt er wel voor dat je daarmee beter kunt omgaan.

Het beste anti zweet shirt in 2 stappen

Het beste anti zweet shirt kies je in twee eenvoudige stappen:

  1. Kies het beste materiaal
  2. Anti zweet shirt in de juiste kleur

1. Kies het beste materiaal

Kies het juiste materiaal, om beter om te gaan met jouw transpiratie. Bij Girav bestel je anti zweet ondershirts met onze speciale HEIQ™-technologie. Je hebt de keuze uit twee varianten:

  • T-shirts met HEIQ™ Fresh Tech-technologie
    Voel je de hele dag fris in jouw shirt. Deze technologie beschermt het shirt tegen lichaamsgeuren, waardoor niemand jouw zweet ruikt (en jij ook niet).
  • T-shirts met HEIQ™ Smart Temp-technologie
    Deze technologie houdt je lichaam koel, droog en fris. De techniek reageert dankzij een biocide op jouw lichaamstemperatuur. Het lichaam koelt 2 tot 3 graden af, om het vocht te laten verdampen en zweetplekken onder bijvoorbeeld de oksels te voorkomen.
Blog over anti zweet shirts voor lange mannen - door Girav

2. Anti zweet shirt in de juiste kleur

Vervolgens is het verstandig om voor het beste anti zweet shirt voor heren de ideale kleur te kiezen. Met name shirts in lichte kleuren laten makkelijk zweetvlekken zien. Zwarte shirts verbloemen die veel beter.


Bekijk bijvoorbeeld ons T-shirt Sao Paulo, net als het T-Shirt Lima en met een V-hals.
Tip: Zoek je een sportshirt? Deze hebben allemaal de Polygiene Stay Fresh Technology dat nare geurtjes tegen gaat.

Anti zweet shirt voor heren kopen

Bestel jouw anti zweet shirt heren bij Girav. Onze shirts zijn van goede kwaliteit en worden gratis naar jouw huis verzonden. Vind je het T-shirt toch niet mooi, of is het door een andere reden niet naar wens? Je kunt binnen 100 dagen gratis retourneren. Bestel voor 23.59 uur en we versturen je T-shirts dezelfde (werk)dag nog.

Je kunt online jouw anti zweet shirt voor heren kopen. Bekijk de zwarte shirts of bijvoorbeeld alle Light T-shirts. Zo weet je zeker dat jij de volgende keer fris aankomt op de bestemming waar je moet zijn.