Iedere dag een nieuwe kleur! Girav Long Fit heeft in de zomercollectie maar liefst 10 kleuren poloshirts voor mannen. De lange poloshirts met korte mouw zijn vanaf april te koop in de maten Long Fit en Extra Long Fit in de online winkel van het label. In 2011 is Girav gestart met poloshirts voor heren en in het vijfde seizoen is de collectie weer verder uitgebreid met diverse nieuwe kleuren.

Lange Poloshirts voor mannen

Mannen hebben nu meer keuze uit lange polo’s dan het vorig jaar bij Girav. Het kleurenpallet bestaat uit 3 verschillende kleuren blauw, rood, groen en bruin. Daarnaast zijn de vaste kleuren wit en zwart opnieuw in de collectie herenpolo’s terug te vinden. De poloshirts van Girav kenmerken zich door de extra lengte en een optimale pasvorm. De extra lange poloshirts zorgen er voor dat ook mannen met een lengte langer dan 1.85m een perfect passende polo kunnen vinden.

T-shirts

Girav is vooral als merk bekend geworden met de lange T-shirts en ondershirts voor mannen. Met het eigen maatsysteem hebben de shirts altijd een perfecte pasvorm, zowel in de lengte als de breedte. Inmiddels is in de webshop van Girav ruimte ingericht voor Basics, Casual T-shirts en Poloshirts voor mannen.

Zomercollectie Girav

Naast de lange poloshirts heeft Girav in de zomercollectie ook lange T-shirts met prints en ondershirts voor mannen in diverse kleuren. De gehele collectie van Girav is te vinden op Girav.nl