Draag je graag t-shirts die lekker zitten en er simpel uitzien? Ga dan eens voor een Henley shirt! Dit shirt behoort in feite tot de basics, maar zorgt wel voor een unieke en speelse look. Nog niet overtuigd? Wij geven je 6 redenen om een Henley te dragen.

 1. Ze leggen het accent op je sterke punten

Het Henley shirt van Girav heeft een regular fit en is gemaakt van een wat dikker materiaal. Hierdoor is het shirt te dragen door mannen in alle soorten en maten. Het shirt laat je goede punten naar voren komen, wat je lichaamsbouw ook is.

2. Ze zijn een fashion statement

De Henley is een uniek kledingstuk. Waar de meeste mannen basic t-shirts dragen, valt het Henley shirt extra op.

3. Ze zijn ideaal voor op vakantie

Op vakantie wil je niet te veel moeite doen, maar er toch goed uitzien. Met een Henley shirt zie je er al snel stijlvol uit, zonder dat je lang over je outfit hebt nagedacht.

 4. Ze zijn ideaal als je je sportieve lichaam wilt laten zien

Breng je aardig wat uren door in de sportschool of heb je van jezelf een lichaam dat je wilt laten zien? Een Henley legt de nadruk op gespierde bovenarmen of een breed bovenlichaam.

 5. Ze zijn perfect voor het creëren van laagjes

Henley shirts kan je goed combineren met andere kledingstukken. Draag bijvoorbeeld een Henley onder een casual overhemd of blazer. Maar het is ook mogelijk om een Henley shirt aan te trekken over een basic shirt. Of draag twee Henleys over elkaar voor een casual look.

 6. Ze zijn te dragen in verschillende situaties

Een Henley shirt past perfect in verschillende situaties. Je kan het shirt dragen in informele situaties. Met een blazer en nette pantalon of chino krijgt de Henley echter al een hele andere uitstraling.

Henley T-shirt Miami Henley kraag T-shirt