De polo in de broek, onder een colbert of op een andere manier dragen? Doe je het knoopje open of dicht? Met een paar handige stijltips zorg je met jouw polo voor een geweldige look.

5 stijltips voor jouw polo

Gebruik onze 5 tips om jouw polo stijlvol te dragen.

1. Kies de juiste pasvorm

Heel belangrijk voor de polo: de juiste pasvorm daarvan. Het poloshirt valt tot halverwege de rits van je broek, met de mouwen tot halverwege de biceps. Met gesloten knoopjes sluit de polo strak om jouw borst.

2. Draag effen kleuren

Een polo onder een colbert of gewoon op een (spijker)broek dragen? Een effen kleur is dan de beste keuze. En mag het iets meer uitgesproken, als keuze boven een lichte of rustige chino of andere broek? Draag een polo met een leuk detail of van een uniek materiaal.

3. Combineer jouw polo

Stem de polo die je draagt altijd af op de rest van jouw outfit. Casual sneakers en jeans aan? Laat de knoopjes open en draag ‘m uit de broek. Andersom een pantalon of nette chino aan? Polo in de broek en alle knoopjes dicht!

4. Vergeet het ondershirt

Hoe draag je een polo? In ieder geval zonder ondershirt. Met een shirt eronder komt het poloshirt niet goed tot z’n recht, dus maak daar liever geen gebruik van. Je voorkomt daarmee bovendien dat de mouwtjes van het shirt onder die van de polo vandaan komen.

5. Polo met een colbert

Combineer een polo met een colbert, door alle knoopjes te sluiten. Draag het poloshirt bovendien in je broek, als je daar een colbert op combineert.

Zoals je merkt kun je de polo op verschillende manieren dragen, zowel in de broek als eruit. Stem het af op de rest van jouw outfit, ook als je twijfelt om de knoopjes open of dicht te doen. Op die manier wordt het poloshirt een mooie aanvulling op de rest van de kleding die je draagt.

Stijlvolle polo: kom elegant voor de dag

Stijlvolle polo dragen, met de knoopjes open of juist dicht en in of uit de broek? Bestel online jouw nieuwe poloshirts en gebruik de bovenstaande tips. De beste manier om de polo op een geweldige manier te dragen. 

Nieuw poloshirt kopen en die stijlvol combineren? Bestel online en gebruik ons unieke maatsysteem. Bestellingen voor 23:59u heb je standaard de volgende werkdag in huis en je kunt jouw bestelling standaard 100 dagen gratis retourneren.