Kerst staat weer voor de deur en de tijd is natuurlijk aangebroken om allerlei cadeautjes te kopen. Weet je al wat je je man, vriend of familielid gaat geven? Of heb je nog helemaal geen idee? Het is bij veel mensen bekend dat het enorm lastig is om succesvol te shoppen voor mannen. De een zegt dat hij alles al heeft en de ander kan gewoon niet bedenken wat leuk voor zichzelf zou zijn. Lastig toch? Gelukkig hebben wij hier drie uitstekende tips voor bij je zoektocht naar geschikte mannen cadeaus.

1. Geef een extra lang shirt van hoge kwaliteit cadeau

De meeste mannen dragen maar al te graag een ondershirt. Bijvoorbeeld onder een overhemd, een pullover of een longsleeve. Het nadeel hiervan is alleen vaak dat de shirts te kort zijn, zeker na een paar keer wassen. Het (irritante!) gevolg is dat T-shirts elke keer aan de achterkant omhoog kruipen en dat je het shirt weer in de broek moet proppen. Een extra lang ondershirt van Girav is dan een slimme keuze. Omdat Girav shirts van hoge kwaliteit zijn gaan ze bovendien stukken langer mee!

2. Een overhemd doet het altijd goed

Geef deze feestdagen een mooi overhemd cadeau. Dan weet je zeker dat je goed zit. Een overhemd is namelijk erg populair onder mannen, zeker als ze graag enigszins zakelijk of netjes gekleed gaan. Girav overhemden vind je in mouwlengte 6 en 7 en dat betekend dat deze extra lange mouwen hebben. Te korte mouwen: daar heb je de man waarschijnlijk al wel eens over horen klagen!

Tijdens de feestdagen doen kleuren zoals Zwart, Blauw of wit het altijd goed. Zoek je een uitgesprokener kleur? Bekijk dan onze army groene of donker grijze overhemden.

De juiste maat vind je gemakkelijk met onze maattabel.

Wellicht dat je het overhemd kunt combineren met een extra lang ondershirt, dan sla je twee vliegen in één klap.

3. Een cadeaukaart van Girav

Als je niet weet wat je moet kiezen uit ons uitgebreide assortiment, dan is een cadeaukaart van Girav altijd een slimme oplossing. Zo kan hij zelf beslissen welk shirt het beste bij hem past. We hebben al Girav cadeaukaarten vanaf 20€.

Met deze tips voor mannen cadeaus zit je met de aankomende kerstdagen zeker niet verlegen om een geschikt cadeau voor je vriend, man, vader, broer of beste vriend.