Veelgestelde vragen & antwoorden

Verzendkosten?

Voor verzending hanteren wij de volgende tarieven:

 • Binnen Nederland: gratis.
 • België: gratis
 • EU landen: € 6.95 - € 9,95
 • Niet EU landen: € 24,95
 • Rest van de wereld: € 24,95

Levertijd van de bestelling?

Leveringen in Nederland: van maandag t/m vrijdag voor 23.00 uur besteld en betaald wordt dezelfde dag verzonden. Over het algemeen wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd maar in sommige gevallen duurt het 2 tot 3 dagen. Wij streven naar een zo spoedig mogelijke levering maar kunnen helaas niet garant staan voor de gestelde leveringstermijn van PostNL.

Voor leveringen buiten Nederland geldt dat orders geplaatst tot 16.00 uur dezelfde dag worden verwerkt en verzonden met FedEx. Levering zal over het algemeen binnen 3 tot 6 dagen plaatsvinden.

Brievenbuspost of pakket?

Bestelt u één artikel (ook 2-pack) dan verzenden we deze als brievenbuspost, we hanteren de standaard brievenbusmaat. Wanneer u twee of meer artikelen bestelt, wordt uw bestelling als pakket verzonden. De bestelling zal dan door een PostNL medewerker worden aangeboden. Wilt u meerdere artikelen toch apart verzonden ontvangen via brievenbuspost, vermeld dit dan bij “Opmerking” tijdens het bestelproces.

Klachten?

Mochten er klachten of opmerkingen zijn over een besteld product dan kunnen deze kenbaar worden gemaakt via e-mail: webshop@girav.nl. Het Girav team zal zo snel mogelijk (uiterlijk binnen drie werkdagen) telefonisch of via e-mail inhoudelijk op de klacht reageren.

Betaalmogelijkheden?

 • iDEAL
  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
  U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank. Voor meer informatie over betalen met iDEAL kijkt u op www.ideal.nl
 • Paypal
  Het is ook mogelijk om met Mastercard en Visa te betalen via PayPal. Dit kan met of zonder PayPal account. Meer informatie over Paypal: ga naar www.paypal.nl
 • Credit Card (Mastercard, Visa & American Express)
  U kunt ook bestellen onder rembours. Het verzenden van pakketten met rembours is alleen mogelijk binnen Nederland. Met deze manier van versturen wordt de zending uitsluitend na betaling aan de postbode aan u uitgereikt. Wij zijn wettelijk verplicht om deze manier van 
 • Bankoverschrijving
  U kunt ook het aankoop bedrag overmaken via een bank overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest ontvangt u een email met een betalingskenmerk. Dit zijn 16 cijfers (4 X 4) die u dient in te vullen bij de vakjes betalingskenmerk van uw overboeking. (Dit zijn de  vier vakjes die ook gebruikt worden voor acceptgiro's). Wanneer de betaling binnen is wordt deze meestal binnen een dag accoord gegeven en wordt uw bestelling verwerkt.

Op een andere manier betalen of andere vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen u verder:

Telefoonnummer: 020-4721002
E-mail: webshop@girav.nl

Word gratis Girav VIP member

VIP newsletter

Schrijf u in als VIP en ontvang als eerste een uitnodiging om de nieuwe zomercollectie te bekijken.

 • Altijd gratis verzenden en retourneren
 • Uitnodiging voor VIP verkopen
 • Als eerste updates van onze nieuwe collecties

Moment...