Gratis retourneren In 3 simpele stappen

U kunt de shirts ongebruikt in de originele verpakking gratis retourneren binnen 30 dagen na levering. Het is uiteraard geen enkel probleem om de shirts door te passen.

We ruilen niet maar storten het aankoopbedrag direct na ontvangst van de zending via dezelfde betaalmethode terug via onze betaalprovider.

Onze ervaring is dat het aankoopbedrag na 3 – 4 werkdagen weer op uw rekening staat. Restitutie via creditcard duurt afhankelijk van de creditcard maatschappij 10 - 14 werkdagen.

Indien u een andere maat / kleur / artikel wenst verzoeken we u vriendelijk om een nieuwe bestelling te  plaatsen in onze webshop.

Wat moet u doen?

  1. Vermeld op de pakbon/retourformulier welke artikelen u retourneert en svp de reden
  2. Gebruik de retoursticker met antwoordnummer linksonder op de pakbon voor gratis terugsturen. Plak deze over het bestaande adreslabel. Retourneren via het antwoordnummer duurt 1 a 2 dagen langer dan normaal.
  3. Deponeer de retour in het geval van een 1 of 2-pack in een oranje PostNL-brievenbus of geef het bij meer artikelen af op een postkantoor en bewaar uw verzendbewijs om uw retour te kunnen volgen. 

Na deze stappen wordt uw retour, normaliter, binnen een week verwerkt.

Retouradres:

Girav Long Fit
Antwoordnummer 2591
3430 VB NIEUWEGEIN

Heeft u een foutief artikel ontvangen, is de kwaliteit niet naar behoren of heeft u een klacht of suggestie, neem dan contact met ons op via webshop@girav.nl of 020-4721002

Opmerkingen, suggesties, vragen of klachten tijdens het gebruik?

Mocht u na verloop van tijd / tijdens het gebruik van de shirts opmerkingen, suggesties, vragen of klachten hebben dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Bij voorkeur per email webshop@girav.nl maar telefonisch kan uiteraard ook op 020 - 4721002.

Word gratis Girav VIP member

Word gratis Girav VIP member

Word VIP en ontvang als eerste een uitnodiging om de nieuwe najaarscollectie te bekijken.

  • Altijd gratis verzenden en retourneren
  • Uitnodiging voor VIP verkopen
  • Als eerste updates van onze nieuwe collecties