Vragen? 020-4721002

Afrekenen
Mijn winkelwagen

0 producten


€ 0,00 | Afrekenen

Snelle bezorging        |        Geen verzendkosten        |        Hoogwaardige kwaliteit        |        Gratis retourneren     |        Verantwoord geproduceerd in Turkije

Over ons

Eigen ervaring leerde ons dat er weinig goed passende kleding te vinden is voor lange mannen. Veel lange mannen zijn niet anders gewend en het lijkt vanzelfsprekend dat shirts en mouwen altijd te kort zijn.

Voor mannen met een slank of normaal postuur geldt daarbij dat t-shirts die qua breedte goed zitten veel te kort zijn. De keuze valt daarom vaak op XXL t-shirts die iets langer zijn maar ook veel te wijd. Het gevolg is dat lange(re) mannen vaak te wijde shirts dragen omdat die iets langer zijn.

 

3X plaatje te kort t-shirt

 

Kwaliteit

Wat heeft het voor zin om lange t-shirts te maken als na een paar keer wassen de extra lengte is weggekrompen en het shirt zijn model heeft verloren?

Voor lange shirts is een goede kwaliteit juist extra belangrijk. Onze lange t-shirts worden daarom vervaardigd uit luxe, hoogwaardige Amerikaanse katoen waar een compact garen van wordt gesponnen. Om deze kwaliteit nog verder te optimaliseren wordt het doek eerst gewassen en voorgekrompen waardoor de lange t-shirts zacht en comfortabel aanvoelen. De productie van de lange t-shirts en lange polo's vindt plaats in topfabrieken in Turkije waar met een vast team de lange t-shirts nauwkeurig in elkaar gestikt worden.

Ultieme t-shirts in lengtematen!