Betalen

U kunt bij ons veilig en snel betalen via de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal MisterCash MasterCard Maestro Visa PayPal American Expres Klarna

Ideal en MisterCash

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U kunt betalen met iDeal als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Fortis, KNAB, Rabobank of SNS Bank. Voor meer informatie over betalen met iDeal kijkt u op www.ideal.nl. Betalen met MisterCash gaat op dezelfde wijze als met iDeal.

Paypal

Indien een een PayPal account heeft kunt u hiermee betalen. Ook indien u dit niet heeft is het is mogelijk om met Mastercard en Visa te betalen via PayPal. Dit kan door te kiezen voor 'betalen als gast'. Meer informatie over PayPal vindt u op www.paypal.nl

Creditcard betaalmogelijkheden

Indien u met MasterCard, Visa of American Express wilt betalen kan dit door deze betaaloptie te kiezen.

Achteraf betalen via Klarna

Pas betalen nadat u de bestelling heeft ontvangen is ook mogelijk. U betaalt hier € 2,00 administratiekosten voor. Binnen 3 dagen nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u via e-mail een betaalopdracht vanuit Klarna. U kunt het openstaande saldo dan overmaken naar het rekeningnummer dat aangegeven staat in deze email.

Girav Giftcard (cadeaukaart)

Altijd leuk om te krijgen óf om te geven: de Girav Giftcard. Met deze cadeaukaart kunt u betalen in onze webwinkel. Meer informatie over de Girav Giftcard vindt u op deze pagina.